top of page

Socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall besökte Mölnlycke


På fredag eftermiddag fick Mölnlycke besök av socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall (m). Tidigare på dagen hade Camilla haft möte med alla socialchefer i GR och bl.a. talat med socialchefen i Härryda kommun. Detta följdes upp med att besöka framgångsrika Härryda kommun och samtala med lokalmedia, ett par företag, kommuninvånare och polisen.

Kommunstyrelsen ordförande Per Vorberg, deltog också och var väldigt nöjd efteråt.

Den moderatledda regeringen med vår minister Camilla Waltsersson Grönvall, gör ett jättebra och viktigt arbete för att stärka det förebyggande arbetet, säger Per Vorberg.

Han fortsätter, nu har vi en regering som på riktigt ser bl.a. problemen med sekretesslagstiftningen som begränsar kommunernas samverkan mellan olika myndigheter och verksamheter för att kunna sätta in ytterligare tidiga insatser som ibland krävs.


Det moderatledda Alliansstyret i Härryda har under många år arbetat strategiskt med hur man utvecklar hela kommunen för att vara ett samhälle som är tryggt, trivsamt och säkert. Många förebyggande insatser, och ett mycket gott samarbete med näringsliv, föreningar och civilsamhället gör att Härryda kommun är en god förebild. Detta gav socialtjänstministern uttryck för, vilket också fångades upp av HärrydaPosten och Lokalpressen som var på plats.

8 visningar

Comments


bottom of page